Çfarë është Një Strategji Tregtare Forex?

Brokerë të tjerë të Forex thuhet se janë të interesuar të përfshijnë tregtinë e Bitcoin në platformat e tyre, por pasi ato janë të bazuara në Bitcoin, mbetet të shihet nëse mbetet diçka për të parë inkurajimin e njerëzve për të blerë dhe shitur Bitcoin nëpër platforma të ndryshme shkëmbimi. Por të dy i lejojnë njerëzit të investojnë në vlerën e pasurive të njohura të tregtuara shumë.Thënë kjo, tregtia e Forex dhe tregjet e aksioneve nuk janë e njëjta, as ato domosdoshmërisht mbivendosen në një mënyrë të drejtpërdrejtë. Unë do të shpjegoj plotësisht se si funksionojnë Brokers Forex, në mënyrë që të jeni në gjendje të ndaheni lehtësishtBrokerat e sinqertënga ato jo të besueshme kur të jeni gati të hapni një llogari të Tregtimit Real. Kur punoni në një strategji, nuk duhet t’i kushtoni vëmendje luhatjeve të çmimeve brenda ditës, sepse ne presim fitim në të ardhmen, kështu që nuk keni nevojë të jeni nervoz dhe panik nëse në fillim marrëveshja shkon në një minus të vogël — sipas kësaj strategjia, fitimi merret për shkak të një shkëmbimi pozitiv.

Ky mjet analize tregon se kur në treg çmimi arrin në zonat e mbiblerjes dhe të mbishitjes. Ky mjet ka disa vlera, rreth të cilave kthesat e tij luhaten vazhdimisht. Mënyra më e drejtpërdrejtë është të «blini» ose «shisni» një palë monedhe — të tilla si EUR / USD — sipas asaj që ju besoni se do të ndodhë. Mund të kryhet në mënyra të ndryshme por sidoqoftë të kryhet, arbitrazhi kërkon të blejë çmime të monedhës dhe të shesë çmime të monedhës që aktualisht janë divergjente, por ka shumë të ngjarë të konvergojnë me shpejtësi. Kështu për shembull, nëse Euro vlen 1.10 dollarë amerikanë një ditë dhe vlen 1.20 USD ditën tjetër, ajo ka fituar vlerë dhe ka një fitim që duhet të bëhet nga tregtarët.Ka mënyra të ndryshme për të tregtuar Forex, në varësi të ndërmjetësit ose platformës që përdor çdo investitor i caktuar. Një arbitrazh në gjendje të dallojë mospërputhjen mund të blejë më të ultën e dy çmimeve dhe të shesë më të lartën e dy çmimeve dhe ka të ngjarë të bllokojë një fitim nga divergjenca.

Në përgjithësi, informacioni financiar i kërkuar nga ju do të jetë vlera juaj neto, të ardhurat tuaja të rregullta dhe statusi juaj i punës. REKOMANDUARDiferenca midis normës së kuponit dhe kthimit të kërkuar (me tabelë)Çfarë është Bursa? Faqja do t’ju transferojë në një platformë brokerimi, ku lehtë mund të transferoni shumën e kërkuar në një depozitë nga një llogari kartë ose në ndonjë mënyrë tjetër të përshtatshme. Edukimi do t’ju shërbejë gjatë gjithë karrierës suaj tregtare, edhe nëse nuk jeni të sigurt se cili do të jetë hapi juaj i ardhshëm. Kompania e re e letrave me vlerë do të jetë pjesë e grupit King & Shaxson, i cili gjithashtu operon me Dowgate MTF, një sistem tregtar shumëpalësh me qendër në Londër. 3. Mbron të drejtat e investitorëve, Tregtimi në Forex është aksionarët dhe depozituesit në tregun e letrave me vlerë. Para miratimit të ligjit «Për tregun e letrave me vlerë» në 1996, bankat tregtare mund të kryenin çdo lloj aktiviteti profesional në tregun e letrave me vlerë në bazë të një licence bankare. Nëse mendoni se monedha bazë (e para e listuar) do të fitojë vlerë kundrejt monedhës së kuotës (e dyta), ju bleni çiftin dhe mbani pozicionin për aq kohë sa dëshironi; nëse mendoni se monedha bazë do të humbasë vlerën, ju e shisni çiftin.Forex gjithashtu mund të tregtohet përmes CFD (kontrata për ndryshim), të cilat punojnë në mënyrë të ngjashme, por ju shpërblejnë për të qenë korrekt në lidhje me drejtimin e lëvizjes së çiftit, në krahasim me mënyrën se si e koordinoni pozicionin tuaj.

Tregtarët që përdorin këtë metodë analizojnë faktorët ekonomikë, politikë dhe të tjerë që mund të ndikojnë në çiftet e monedhës. Për më tepër, tregtimet në Forex mund të bëhen me levë, e cila lejon tregtarët të tregtojnë me më shumë para sesa investojnë në të vërtetë, duke maksimizuar potencialin për fitime, por gjithashtu duke shtuar rrezikun për humbje më të mëdha.Në vlerësimin e tregut të huaj, duhet të vërejmë se investitorët do të gjejnë të listuar disa dhjetëra çifte monedhash. Një transaksion në valutë është ai që përbëhet nga një palë monedhash të tregtuara në Forex që nuk përfshin dollarin amerikan. Për shembull, një tregtar do të blinte valutë në tregun vendas dhe do të shiste të njëjtën monedhë në tregun e të ardhmes nëse ekziston një mospërputhje e dobishme e çmimeve. Një tregtar me qasje në të dy vlerësimet do të ishte në gjendje të blinte çmimin në Londër dhe të shiste çmimin e Tokios. Që nga fillimi i vitit 2014, automatizimi i agjentëve të shitjeve përfundoi në AVK Kiev LLC dhe kompania vendosi të blinte një grup shtesë licencash për sistemin e tregtimit celular MobileSOP.

Nëse e vlerësoni këtë artikull dhe dëshironi të merrni më shumë informacion në lidhje me Tregtimi i përditshëm në Forex i ju luteni të vizitoni faqen e internetit.

The following two tabs change content below.

tamikamcintire

Последние публикации от автора tamikamcintire (Посмотреть все)